Agraïments

A la Rosa-Maria Bruna, a qui vaig demanar assessorament i consell sobre la confecció d’aquesta pàgina web i –a banda d’ajudar-me molt– em va contestar, més o menys: L’hem de tirar endavant immediatament! La primera persona, quin afalac...!

A la Marta Rodríguez, exalumna meva del temps –malgrat la seva joventut i entusiasme– en què les pissarres digitals no eren ni tan sols un somni, que em va socórrer en la confecció de l’estructura estètica de les presentacions.

A la meva neboda Bet, que va donar forma definitiva al logotip de L’ortografia al carrer i va col·laborar definitivament en el disseny de la pàgina.

A les meves companyes i els meus companys de l'escola Estalella, que m’ajuden i em deixen fer, em col·laboren i em pateixen, m’animen i m’aguanten...

Als provadors –o tastadors, o com se'n digui– de la pàgina web en fase de construcció: la Carme Salvadó, la Magda Salvadó, la Montse Cervera, el Pere Martí Bertran, l'Anna Vallès i –una vegada més– la Rosa-Maria Bruna.

I a bubalu.cat | Solucions digitals a mida, l’empresa/amiga que ha confegit aquesta pàgina web. Entusiastes i competents, amables i somrients, et converteixen en realitat tot allò que imagines, proposes, dissenyes, somnies...